✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Profilrytter Michelle Tovgaard

02-03-2022

Mit navn er Michelle Tovgaard. Pigen bag ved billederne er en rigtig hestenørd. Alt lige fra anatomi, laser terapi, elektroterapi til hestenes adfærd er lige mig. Til dagligt bruger jeg utallige timer på at underviser en masse ryttere, så de kan blive bedste venner med deres heste og endnu bedre ryttere. Jeg har selv konkurreret op til 130cm internationalt og uddannet flere heste til 130cm. Jeg er selv så heldig og have 2 skønne heste, som jeg kan nørde med.

Michelle

Min gode gamle læremester Lansing, der er ved at være en ældre herre som jeg hygger og nørder med, samt min 10 års vallak Belondo, som jeg har ejet i 5 år. Vi krydser fingre for at året 2022 bliver et fantastisk år med en masse gode oplevelser sammen med hestene Og ikke mindst det fantastiske Horsepartner team.

 

Kurven er tom

*** KØB JULEGAVER ALLEREDE NU, vi bytter t.o.m 31/12 (HUSK SKRIV "JULEGAVE" I KOMMENTAREN)***

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt