✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Profilrytter Astrid N. Andersen

Udgivet 20-02-2022

Mit navn er Astrid Normann Andersen, jeg er 18 år og kommer fra Frederikshavn. Til dagligt går jeg på Frederikshavn Gymnasium på andet år. Jeg har redet næsten hele mit liv, og fik for 9 år siden øjenene op for den Islandske hest, og fandt ud af det var lige noget for mig.

Astrid Profilrytter

Efter min gymnasie tid drømmer jeg om at kunne arbejde med den islandske hest. Jeg er en aktiv stævnerytter, og jeg danner ekvipage med min vallak Kolgrímur frá Akureyri, som jeg primært rider 5.1 på. Vi er så småt ved at have lært hinanden ordentligt at kende, hvilket har taget noget tid.

Jeg er en person, som har mange mål og drømme, hvilket jeg også har for de kommende stævne sæsoner.

Astrid i pas

Som rytter vægter jeg sammearbejdet mellem hest og rytter højt, og dermed også sikre at alt udstyr tilpasses begge parter mest muligt. Jeg er derfor stolt over at få muligheden for at blive en del af Team Horsepartner. En forretning, med et stort udvalg af kvalitetsudstyr til både hest og rytter, som samtidig yder en fantastisk service. Horsepartner vil derfor fremover være en del af min hverdag i både stalden, samt på stævnebanerne.

Kurven er tom