✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Profilrytter

Udgivet 26-12-2020

Profilrytter 2022

Profilrytter
 
Lige nu er vi på udkig efter nye profilryttere for 2022 og dette kunne måske være relevant for dig og din hest.
 
Vi søger nogle imødekommende og seriøse ryttere, som kan være med til at promovere Horsepartner.dk i 2022. Vi søger primært dressurryttere, men alle er meget velkommen til at søge.
 
For os betyder ærlighed og seriøsitet rigtig meget, det er også nogle egenskaber vi sætter stor pris på at vores kommende profilryttere kan stå inde for. Vi lægger op til et samarbejde der er til gavn for både dig og os, hvor vi i fællesskab kan være med til at løfte hinanden som henholdsvis virksomhed og som rytter.
 
Vi har derfor store forventninger til, at du arrangere dig i sponsorsamarbejdet med os, lige som vi naturligvis også vil gøre vores bedste for at støtte op om dig som rytter. Vi ligger vægt på at du som rytter har en positiv tilgang til, er et ærligt menneske og brænder for sporten. 
 
Såfremt du ønsker at komme i betragtning som profilrytter, skal du udfylde og sende os ansøgningsskemaet til am@horsepartner.dk eller info@horsepartner.dk
Hvis du kommer i betragtning som vores kommende profilrytter 2022, vil du få tilsendt betingelserne og få mere information. Ansøgningsfristen er 31/01-2022. Såfremt du ikke har hørt fra os senest 15/02-2022 er du desværre ikke kommet i betragtning denne gang.
 
Vi glæder os til at læse din ansøgning :-)
 
Du kan downloade ansøningsskemaet her>>

Kurven er tom