✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Topreiter Dækken

Topreiter dækken i mange varianter. Topreiter er brandet, der i den grad har udemærket sig ved, at udvikle proddukter til den Islandske hest.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Topreiter Dækken til Islænder

  Topreiter er oprindelig nok mest kendt for sine ridebukser, men man bør absolut også lade sig friste af deres Topreiter dækkener til den Islandske hest.

  Topreiter har specialiseret sig indenfor Islændere og ryttere. De har hele tiden hestens anatomi og behov for øje, når de udvikler nye produkter. Derfor vil du også opleve at deres dækkener både Topreiter Eksemdækner såvel som Topreiter Regndækkener har en helt unik pasform, der sidder til hesten uden at genere. 

  Mange andre dækkener er designet til smallere heste med et smalt bringestykke, som betyder at dækkenet let kommer til at hænge på hesten og dermed øge risikoen for at heste ødelægger det eller i værste fald kommer til skade i det. Men denne udfordring er du ovre, hvis du vælger et Topreiter dækken til din hest.

  Mål på Islænder dækken

  Langt størstedelen af de Islandske heste bruger størrelse 125, specielt når der er tale om et Topreiter dækken, da de netop er designet til at have en god pasform på den Islandske hest.

  Men selvfølgelig ingen regel uden undtagelse. For der er en tendens til at vores heste bliver større og større og derfor ser vi oftere end tidligere, Islændere der skal op i en str. 135. Topreiter har taget konsekvensen og netop lanceret et Topreiter dækken "regndækken" i str. 135 og vi håber naturligvis, at de udvider denne til også at omfatte eksemdækken og fleecedækken. 

  ✔ Fast lav fragt 39 kr.
  ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
  ✔ Hurtig levering 1-3 dage
  ✔ 14 dages fuld returret

  Kurven er tom