✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

HRIMNIR Bid

HRIMNIR Bid er gennem de seneste år vundet voldsomt ind blandt Islænder rytter - og ikke uden grund! Herunder kan du se de bid fra HRIMNIR som vi lagerfører, men skulle du være på jagt efter et andet af Hrimnig Bidene, så kontakt os gerne, så kan vi nemlig altid skaffe dem hjem til dig.

HRIMNIR - Bid med omtanke!

Hrimnir har ry for ikke at gøre noget halvt. Og dette gør sig også gældende, når det kommer til udviklingen af bid, der er speciel designet til den Islandske hest. 

Processen fra tanke til handling, har været lang - med alle bidene fra Hrimnir. Når først de i Hrimnir teamet får en tanke, indledes der et samarbejde med udvalgte dyrlæger samt Islænder trænere. Og så går processen ellers i gang. 

Ud af dette samarbejde får de samlet alle de vigtigste elementer, lige fra hestens anatomi til rytterens ønske om den korrekte kontakt til hesten. Derfor er deres bid og tanken bag - ALTID gennemtænkt, gennem testet og ikke mindst afprøvet at adskillige rytter, inden de kommer til salg. 

Du kan dermed være sikker på, at et Hrimnir Bid, er "godkendt" og velegnet til den Islandske hest, når de først kommer på markedet.

 

Hvilken Hrimnir bid er bedst?

Ja det er nærmest et umuligt spørgsmål at svare på, uden at kende den enkelte hest og rytter, samt sammenspillet mellem dem. 

Men vi har forsøgt at specificere egenskaberne for de enkelte bid, under det enkelte produkt. Hvilket vi håber kan være medvirkende for at du vælger det helt rigtige bid, til din hest. 

 

OBS! Hrimnir bidene er generelt (lidt) mindre end normale bid, bestil derfor gerne 0,5 cm. større end din hest normalt bruger!

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom