✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
Cayenne | sort/sort/sølv

Finesse Cayenne | Trense | Sort/Sort/Sølv

Varenr. 2735589
DKK 3.000,00

Leveringstid 4-7 hverdage

Spørgsmål ?

Flot trense fra Finesse Bridles udviklet med unikt nakkestykke! 

Finesse Bridles er en anatomisk trense udviklet til at fordele og mindske trykninger i nakken på din hest! Videnskabelige studier har vist at hestene havde betydelig mere fri bevægelse i hele kroppen med en Finesse trense. Disse studier er blandt andet publiceret i Open Journal of veterinary medicin (OJVM). Trensen giver bedre blodgennemstrømning til nakken, mindsker tryk på essentielle nervebaner, for herved at give hesten optimale betingelser for at kunne performe uden spændinger. 

Denne trense er den nyeste model fra Finesse Bridles med sort fladt læder og smallere næsebånd beregnet til spring- og islænderrytteren. 

Materiale: Nakkestykket er lavet i unikt fibermateriale, som er det samme materiale som bliver brugt i hospitalsmadrasser for at undgå liggesår hos patienterne. 

Læderet er indfarvet vegetabilsk, som gør læderet virkeligt blødt og lækkert i kvaliteten! 

Plejeanvisning: For optimal vedligeholdelse af din Finesse trense anbefales det at du med jævne mellemrum vedligeholder dit hovedtøj med "Care & Clean" for at opretholde det smukke og bløde look. 

Størrelse: Finesse Bridles kan syne lidt anderledes i størrelsen pga. det høje nakkestykke, men du skal vælge den størrelse til din hest som den normalt bruger. Leveres i størrelse pony, cob, full og x-full

Er du i tvivl om hvordan du tilpasser din Finesse Bridles til din hest? Så kan du finde en guide lige her

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom