✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
oliver_deeoliver_dee_1størrelse_oliver

Fager OLIVER | Sweet Iron | D-Ring

Varenr. 2118688
DKK 805,00
Spørgsmål ?

Fager Bid Oliver - D-Ring

Bridon bid som også er velegnet som bridon (underlagsbid til kandar).

Oliver er et godt bud, hvis du vil beskrive din hest som noget med det følgende:

  • Trækker i bidet, men overreagerer på for meget pres
  • Ustabil og følsom
  • Ønskes at søge mere til bidet

 

Oliver er et 3 delt bid med sweet Iron, som afgiver en sød smag. Sweet Iron vil tilskynde en ung hest eller en ubalanceret hest til at suge mere bidet og bære den korrekt.

Designet er 100% glat, hele vejen rundt om leddene. Leddene forstyrrer aldrig eller skubber mod ganen. Et meget behagelig bid, der formes naturligt omkring tungen.

Dette design er ligeledes ideel til heste, der let får sår. Fager designer dem på den måde, for at holde balancepunktet (BP) i munden. Hvis du har en større bøjning fremad, bevæger du også BP fremad og bremser processen med dine hjælpemidler. Mere stabil og mindre forvirrende for din hest. Det har også vist sig at beskytte laderne og kinderne mod forbrændingsmærker og sår på den mest følsomme hest.

 

OBS! Sweet Iron er en brænding på rustfri stål, der efter et stykke tid biliver gråbrun (rusten) på overfladen. Dette er meningen og altså ikke en fejl på bidet! Processen sker når materialet ”sweet iron” kommer i forbindelse med fugt og varme opstår en iltning, således at overfladen bliver gråbrun/rusten i overfladen. Denne proces danner en sød smag, som øger hestens accept af biddet.

*Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt