✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
fager-nina-barrel-titanium-bid-loese-ringefager-nina-barrel-titanium-bid-loese-ringefager-nina-barrel-titanium-bid-loese-ringe

Fager NINA Barrel | Titanium | Loose Rings

Varenr. 2420998
DKK 1.085,00
Spørgsmål ?

FAGER NINA

Fager Nina er velegnet, hvis du vil beskrive din hest som følgende;

  • Trækker mod kontakt, men reagerer alligevel på øget tryk
  • Ustabil i kontakten
  • Føles stiv over for hjælpemidlerne i standard lige bid

Nina er en stabilt barrel titanium bid, hvor midterstykket skaber en hurtig, naturlig lås i enhver retning. Det er et stabilt design til de heste, der aktivt skal søge mere kontakt uden at blive for stive i hånden. En meget behagelig bid, der former sig naturligt over tungen.

Ninas design er velegnet til heste med følsomme mund, der let og hurtigt udvikler sår/sår i mundvigene.

Nina er designet til at give ekstra stabilitet i munden for mere direkte og effektiv kommunikation, hvilket gør det mindre forvirrende for heste, der ikke instinktivt reagerer på hjælpemidlerne. Det virker for at holde det korrekte balancepunkt (BP) i munden. Biddesignet, der skaber en større bøjning fremad, flytter også BP fremad, hvilket reducerer hjælpemidlernes effektivitet.

Nina er et ideelt bid at kombinere med dine andre bid, skiftevis regelmæssigt for at variere trykpunkterne og holde kommunikationen direkte og fokuseret.

*Logoet skal altid være på din hest højre side opad.

**Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt