✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180
prismatch
Nils Loose BaucherNils Loose BaucherNils Loose Baucher

Fager Nils "Loose Baucher" | Sweet Iron

Varenr. 2569851
DKK 745,00
DKK 596,00
Spørgsmål ?

FAGER "Baby Fulmer" Niels

Hvis du vil beskrive din hest som noget med det følgende:

  • Trækker i bidet men overreagerer på for meget pres
  • Ustabil i kontakten
  • Stiver sig på normale lige bid
  • Søger ikke kontakten tilstrækkeligt

Ja så skulle du prøve Nils!

Nils er et stabilt bid i Sweet-Iron, som har en naturlig hurtig låsning i alle retninger. Med løse ringe og parar stænger.

En stabil model til heste, der har brug for at søge mere kontakt uden at blive for stiv. Et meget behagelig bid, der former sig naturligt over tungen. Fager designer bidet på den måde for at holde balancepunktet (BP) i munden. Hvis du har en større bøjning fremad, bevæger du også BP fremad og bremser processen med dine hjælpemidler. Mere stabil og mindre forvirrende for din hest.

Loose Baucher er et registreret design af Fager. Dette sidestykke er designet til at holde mundstykket stabilt, uden at den løse ring forstyrrer mundstykkets placering.

Loose Baucher er at foretrække, hvis du har problemer med sår i mundvigene eller slid på præmolarerne (P2). The Loose Baucher vil afsløre disse steder fra konstant pres og hjælpe hesten til at slappe af.

OBS! Sweet Iron er en brænding på rustfri stål, der efter et stykke tid biliver gråbrun (rusten) på overfladen. Dette er meningen og altså ikke en fejl på bidet! Processen sker når materialet ”sweet iron” kommer i forbindelse med fugt og varme opstår en iltning, således at overfladen bliver gråbrun/rusten i overfladen. Denne proces danner en sød smag, som øger hestens accept af biddet.

 

*Logoet skal altid være på din hest højre side opad.

Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*** KØB JULEGAVER ALLEREDE NU, vi bytter t.o.m 31/12 (HUSK SKRIV "JULEGAVE" I KOMMENTAREN)***

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt