✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
kasper_deekasper_dee_1

Fager Kasper 2 delt | D-ring

Varenr. 2118823
DKK 1.085,00
Spørgsmål ?

Fager Kasper 2 delt, D-Ring

Bridon bid som også er velegnet som bridon (underlagsbid til kandar).

Hvis du vil beskrive din hest som noget med det følgende;

  • Trækker i bidet, men overreagerer på for meget pres
  • Ustabil og følsom
  • Ønskes at søge mere til bidet

Kasper er et 2 delt Sweet Iron bid

Sweet Iron vil tilskynde både kræsne og unge heste til at søge bedre kontakt til bidet. Dermed vil du opleve at hesten vil suge bedre på. Designet er 100% glat, hele vejen rundt om leddene. Et meget behagelig bid, der former sig naturligt omkring tungen.

Dette design er ligeledes ideel til heste, der let får sår.

Fager har designet bidene på den måde for at holde balancepunktet (BP) i munden. Hvis du har en større bøjning fremad, bevæger du også BP fremad og bremser processen med dine hjælpemidler. Mere stabil og mindre forvirrende for din hest. Det har også vist sig at beskytte laderne og mundviggerne mod forbrændinger og sår på den mest følsomme hest.

 

Størrelse: 12 mm. tyk (14 cm. dog 14 mm.), Ringe 5,5 cm.

 

OBS! Sweet Iron er en brænding på rustfri stål, der efter et stykke tid biliver gråbrun (rusten) på overfladen. Dette er meningen og altså ikke en fejl på bidet! Processen sker når materialet ”sweet iron” kommer i forbindelse med fugt og varme opstår en iltning, således at overfladen bliver gråbrun/rusten i overfladen. Denne proces danner en sød smag, som øger hestens accept af biddet.

 

*Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt