✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Felix Baby FulmerFelix Baby FulmerFelix Baby Fulmer

Fager FELIX 2 delt | Baby Fulmer

Varenr. 2569801
DKK 995,00
Spørgsmål ?

FAGER FELIX SWEET IRON - Loose

VIGTIGT: Fager Felix tilbyder to muligheder for brug, der hver giver et meget forskelligt resultat.

 

Monteret på den ene måde skaber det en frontlås, hvorimod når det drejes rundt og monteres den anden vej, er der ingen låsning af samlingen.

 

MED frontlås anbefales, hvis du vil beskrive din hest som følgende:

Kan være inkonsekvent i forbindelsen.

Søger ikke aktivt kontakt mod biddet.

Taber biddet/falder bag hånden.

 

UDEN frontlås anbefales, hvis du vil beskrive din hest som følgende:

Kan være inkonsekvent i forbindelsen.

Føles stiv under rytter.

Bider på biddet og forsøger at trække det tilbage.

Forsøg på at placere tungen over biddet.

 

Anatomisk designet til komfort, Felix er et let 2delt bid med vores unikke Fager Smart System – FSS™. Dette innovative system er designet til at låse leddet i enhver retning for at undgå enhver forstyrrelse af ganen; dermed undgås 'nøddeknækkeren'-effekten.

Det skaber følelsen af ​​en klassisk lige bid, men med ekstra fleksibilitet. Designet skaber stabilitet, samtidig med at det sikrer fri bevægelighed og komfort i hestens mund gennem et velafbalanceret, hestevenligt bid, som har vist sig at være meget værdsat af sensitive heste.

Felix’ design er buet for at skabe rum og give frihed til tungen. En hest med en følsom tunge vil sætte pris på dette innovative design og vil være mere accepterende over for kontakten, hvilket skaber en forfrisket vilje til at arbejde.

 OBS! Sweet Iron er en brænding på rustfri stål, der efter et stykke tid biliver gråbrun (rusten) på overfladen. Dette er meningen og altså ikke en fejl på bidet! Processen sker når materialet ”sweet iron” kommer i forbindelse med fugt og varme opstår en iltning, således at overfladen bliver gråbrun/rusten i overfladen. Denne proces danner en sød smag, som øger hestens accept af biddet.

Baby Fulmer er et registreret design af Fager. Dette sidestykke vil give dig en blanding mellem de løse og faste ringe. Fulmers vil lægge sig tæt på hestens side, hjælper med at styre og holde mundstykket stabilt. De løse ringe placeres længere væk fra mundvigene, og det vil lægge trykket længere ned og indad, tilskynde hesten til at løfte sig forrest, komme tilbage til din hånd og undgå en stiv følelse mod biddet. Det er et meget behageligt valg for mange heste og en god start for en ung.


*Logoet skal altid være på din hest højre side opad.

Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

 

Sweetiron

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*Skriv "JULEGAVE" i kommentaren og vi forlænger ombytningsfristen til 31/12-23*