✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Baucher bid titanium Emil

Fager "EMIL" Baucher bid

Varenr. 2805883
DKK 1.356,25
Spørgsmål ?

FAGER Baucher "Emil"

Fager Emil er det ideelle valg hvis du kan beskrive din hest som følgende: 

  • Nemt får sår og skrammer i mundvigene
  • Har en tendens til at ligge sig på i siderne
  • Skal have mere fleksibilitet end et standard lige bid. 

Emil er et holdbart og letvægts 3-delt titanium bid. Designet er simpelt og unikt, designet med hestens ultimative komfort i mente. Hele biddet inklusiv samlingerne er 100% glatte, hvilket giver komplet frihed i munden. 

Et baucher fungere ved at løfte bidet i munden, således at presset fra sidestykkerne slækkes, samtid med presset fra mundvig og lader reduceres. Det er derfor velegnet til heste der har problemer med at udvikle sår i siderne, eller får friktionssår.

Samlingerne er specielt designet til aldrig at genere ganen, hvilket gør Emil til et meget komfortabelt bid. Mundstykket former sig naturligt omkring tungen, imens presses fra laderne bliver letttet.  Emil er den perfekte løsning til sensitive heste som nemt får sår i mundvigene. 

Det lette og lige design sikre præcise og direkte signaler ned til hesten. 

Emil er konstrueret med Fager’s Anoblast™ produktions teknik, som skaber et højt kvalitets produkt. Den højeste kvalitet i titanium bid på markedet idag. Den grå farve er en neutral konsekvens af produktionen og ingen yderligere farve er brugt. 

Hos Fager designer man biddene til at være horisontalt lige, der er aldrig en større bue fremad. Dette design er for at holde balance punktet i munden, hvis du har et større sving fremad vil balancepunktet også komme fremad og derfor gøre dine signaler langsommere.

 
*Logoet skal altid være på din hest højre side opad.

**Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom