✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
claudia-fixed-ringsclaudia-fixed-rings

Fager CLAUDIA D-ring | Sweet Iron bid

Varenr. 2420754
DKK 805,00
Spørgsmål ?

FAGER CLAUDIA Sweet Iron

Fager Claudia er et godt valg til heste, som du vil beskrive som følgende:

  • Modvillig på det bid, du bruger nu
  • Modvillig til at blive blød på biddet
  • Kræver opmuntring til at opsøge kontakten uden stivhed
  • Trækker tøjlerne ud af din hånd
  • Tænd og sluk i kontakten

Claudia er designet med den følsomme hest i tankerne. Claudia tilbyder den ekstra smule af alt, lige når du har brug for det! Når den kombineres med den velsmagende smag af Sweet Iron, accepteres denne bit godt, herunder 'svært at behage' kræsne, følsomme heste.

Mundstykket følger mundens naturlige form/kontur, med et kort midterstykke, der ligger fladt mod tungen, hvilket eliminerer enhver forstyrrelse af ganen. Dens brydning er mod ydersiden af ​​tungen, hvilket blødgør overdreven tryk til midten af ​​tungen, samtidig med at den fremmer en mere konsistent følelse over munden.

Ved at bruge Claudia til en hest med en følsom tunge vil du opdage, at de bliver mere villige til at acceptere kontakten og begynde at nyde deres arbejde, den søde smag vil tilskynde hesten til at søge kontakt med bittet uden at blive stiv og sidde fast i hånden.

Claudia passer endda til heste, hvis mundform har en lav gane kombineret med en stor tunge; denne kombination er ekstremt vanskelig at finde passende bid til.

 

*Logoet skal altid være på din hest højre side opad.

Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt