✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Claudia Beval

Fager CLAUDIA 3 delt | Beval

Varenr. 2806275
DKK 995,00
Gratis fragt

Leveringstid 2-7 dage

Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

FAGER CLAUDIA Sweet Iron

Fager Claudia er et godt valg til heste, som du vil beskrive som følgende:

  • Modvillig på det bid, du bruger nu
  • Modvillig til at blive blød på biddet
  • Kræver opmuntring til at opsøge kontakten uden stivhed
  • Trækker tøjlerne ud af din hånd
  • Tænd og sluk i kontakten

Claudia er designet med den følsomme hest i tankerne. Claudia tilbyder den ekstra smule af alt, lige når du har brug for det! Når den kombineres med den velsmagende smag af Sweet Iron, accepteres denne bit godt, herunder 'svært at behage' kræsne, følsomme heste.

Mundstykket følger mundens naturlige form/kontur, med et kort midterstykke, der ligger fladt mod tungen, hvilket eliminerer enhver forstyrrelse af ganen. Dens brydning er mod ydersiden af ​​tungen, hvilket blødgør overdreven tryk til midten af ​​tungen, samtidig med at den fremmer en mere konsistent følelse over munden.

Ved at bruge Claudia til en hest med en følsom tunge vil du opdage, at de bliver mere villige til at acceptere kontakten og begynde at nyde deres arbejde, den søde smag vil tilskynde hesten til at søge kontakt med bittet uden at blive stiv og sidde fast i hånden.

Claudia passer endda til heste, hvis mundform har en lav gane kombineret med en stor tunge; denne kombination er ekstremt vanskelig at finde passende bid til.

Et Beval bid har en lignende effekt som en 2½ & 3 Ringsbid, men har en blødere effekt og mindre udveksling. Giver en fleksibel, blød følelse i hånden. Dette bid kan bruges med tøjlerne i flere positioner, afhængigt af hvilken effekt du ønsker af biddet.

Den kan også bruges med en gag-tøjle takket være det specielle design med bøjede løkkeringe på indersiden. Gagtøjlen kan glide glat i løkkeringene.

Sweet Iron

Fager bits i Sweet Iron er særdeles velegnet til heste, som generelt "mangler interesse" i bidet, da det afgiver en let sødlig smag, som opfordre hesten til at blive mere aktiv. Deres Sweet Iron bid er i flere tilfælde kombineret med kobber ruller eller kobber striber, for herved at aktivere interessen yderligere.

Sweet Iron bid har været fremme i mange år, men det der kendetegner Fager bits Sweet Iron, er deres evne til at tage højde for de udfordringer de enkelte heste har omkring netop bidet. Du kan under hver produkt læse mere om de enkelte bid og ikke mindst deres forcer. Og skulle du være i tvivl, står vi naturligvis altid klar med råd og vejledning.

*Logoet skal altid være på din hest højre side opad.

Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom