✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Eksemdækken

Her ser du vores udvalg af eksemdækkener. Se alle vores dækkener her

Eksemdækken Islænder

Desværre er en del af vores heste ramt af sommereksem, nogle (langt de fleste) går heldigvis fri. Men der er stadig en del som døjer med denne trælse lidelse. 

Noget af det der kan være med til at gøre livet lidt mere behageligt for hesten i mitteperioden, er et god eksemdækken. Et eksemdækken skærmer hesten for mitterne og andre stikkende insekter. 

Ovenover, kan du læse mere om alle vores eksemdækkener og hvad de hver især har af kvaliteter. 

 

Sommereksem i manen

Enkelte heste døjer ikke specifikt med det man kan diagnostisere som sommereksem. men de klør sig alligevel mere end hvad godt er på halsen og i manen. Til den type heste, er et rigtig godt produkt en såkaldt "eksemhals". En Eksemhals, dækker kun det mest nødvendige område. Og dermed slipper du og ikke mindst hesten for at være pakket helt ind fra top til tå.

En eksemhals monteres ganske enkelt ved at trække selve halsen over hovedet på hesten og spænde det lige bag hestens forben. 

Eksemhalse er de seneste år blevet et meget populært produkt blandt Islænder ejere.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt