✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
bombers-loose-ring-lock-up

Bombers Loose ring Lock Up

Varenr. 1418718
DKK 775,00
Spørgsmål ?

Snaffle Lock Up

Bombers Lock up bid med løse ringe, forhindrer at bidet udsætter hesten for gane tryk via den eminente Lock Up funktion.

Når bidet udsættes for tøjlettræk, "låser" bidet, hvilket sikre at hesten for det første ikke udsættes for tryk i ganen, samtidig med at bidet "låses" som en stang, der fordeler trykket over lader og tunge. Så snart tøjlen atter slækkes, låses bidet op og har igen sin fleksibliltet.

Dette Loose Ring Bombers er velegnet til mange Islandske heste, da det blot er 12 mm. tykt på det tykkeste sted, samt har en god anatomisk udformning.

De løse ringe sikre en korrekt og "hurtig" signal. Ønskes et mere forsinket signal og er din hest følsom i mundvigerne, bør du i stedet vælge Bombers Eggbutt Lock Up.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*** KØB JULEGAVER ALLEREDE NU, vi bytter t.o.m 31/12 (HUSK SKRIV "JULEGAVE" I KOMMENTAREN)***

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt