✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Black Friday Islænder sadler

Find helt særlige Black Friday tilbud på sadler her på siden!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Black Friday Islænder Sadler

  Her på siden finder du de bedste Black Friday priser på sadler og Bomløse Islænder sadler. Priserne er kun gældende på lagervarer og der tages forbehold for udsolgte størrelser og modeller. Vil du være helt sikker på at få den unikke Black Friday pris på din sadel, så kontakt os gerne i chatten eller på mail: info@horsepartner.dk - så kan vi straks tjekke lagerstatus.

  Black Friday Bomløs

  En Bomløs sadel er et unikt valg til dig, der enten har flere forskellige heste, hvor sadlen skal kunne bruges til flere heste, eller til ungheste, heste der binder sig eller til heste der generelt har et meget svært sadelleje. VI anbefaler at man vælger et stødabsorberende underlag under sin bomløse sadle. Og vi står altid gerne til rådighed, hvis du har brug forvejledning.

  ✔ Fast lav fragt 39 kr.
  ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
  ✔ Hurtig levering 1-3 dage
  ✔ 14 dages fuld returret

  Kurven er tom

  *** KØB JULEGAVER ALLEREDE NU, vi bytter t.o.m 31/12 (HUSK SKRIV "JULEGAVE" I KOMMENTAREN)***

  Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
  Tak - du er nu tilmeldt