✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
winderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-sortwinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-Moerk-graawinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-hvidwinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-blaawinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-roedwinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-silverwinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-lys-lillawinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-luna-graawinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-gulwinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-chocolatewinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-lilla-violetwinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-groenwinderen-stigboejle-stødabsorberende-knee-protection-maal

Winderen Stødabsorberende Stigbøjler

Varenr. 2421045
DKK 1.999,00
Gratis fragt
Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

Stødabsorberende Stigbøjler

Stigbøjler der aflaster ankel og knæ under ridning – med baggrund i Kinetisk energiabsorberingssystem.

Winderen Knee Protection stigbøjle:

  • Korrekt & behagelig benstilling
  • Betydelig aflastning af knæleddene
  • Stabil fodstilling i bøjlen

Winderen stødabsorberende stigbøjle er udviklet til at absorbere en del af den energi, der skabes af det direkte tryk fra stigbøjlens øje på stigbøjlens læderremme. Dernæst absorberes en del af den energi, der opstår i stigbøjlerne under ridning, både ved traditionel men i særdeleshed også under spring.

Winderen stigbøjle knæ

Muligt at justere fodpladens hældning!

Som ryttere er vi forskellige og foretrækker forskellige måder at have vores fod i bøjlen. Med denne stigbøjle er det muligt at justere fodpladen fra lige til en hældning op til 5 grader. Dette gøres ved brug af nøgle under selve stigbøjlen.

Fodpladen er fremstillet af et holdbart og ekstremt slidbestandigt kompositmateriale. De spydformede forlængere betyder, at støvlesålen sidder bedre fast, så foden ikke smutter ud af stigbøjlen.

 

Yderligere oplysninger:

Vægt 560 g. pr. bøjle – som anses for en passende vægt ift. at stabilisere foden, uden bøjlen vejer for metet.

Winderen stigbøjler fremstilles i en lang række farver, så du kan tilpasse dit look til det øvrige udstyr. Der anvendes kvalitetslak til at give finishen et ekstremt elegant look, og den er yderst modstandsdygtig over snavs og skrammer.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom