✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
hvidVinrødSortNavyBrunGråNavy_roseGrå_rose

Winderen Spring Underlag

Varenr. 2203792
DKK 649,00
Spørgsmål ?

Spring Underlag

Winderen sadelunderlaget er anatomiske uformt, så den passer til hesteryggens naturlige kurver. Det trykker dermed ikke på de følsomme områder på rygkammen og rygsøjlen.

Underlagets forreste kant er hævet, så der er mest muligt plads til den følsomme rygkam. Den konturerede bagside holder sadelunderlagets kant væk fra hestens rygsøjle og forhindrer, at den udsættes for tryk. Derudover bevirker sadelunderlagets passende stivhed, at underlaget kun glider minimalt under træningen.

Overflade materialet: Overfladematerialet er holdbart, åndbart og slidstærkt. Det er skridsikkert og fremstillet til at bevare sit pæne udseende i lang tid. Det er let at fjerne hestehår og støv. Forstærket med en fin kunstlæderkant.

Fyld: Underlagets fyld er filt. Hesten sveder mest under sadelklapperne, og derfor er fyldet i sadelunderlagt af blød naturfilt. Materialets glimrende svedabsorberende egenskaber sikrer fremragende isolering mellem sadel og hest.

Underside: Underlaget har en anatomisk overlinje og undersiden er af 100 % præget naturbomuld, der giver den bedste varmeregulering og bortledning af fugt.

Størrelser: Onesize - Spring underlaget måler 68 cm. (længde) samt 50 cm. (højde front)

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt