✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
VinrødHvidHvid_rosesortnavynavy_rosebrungrågrå_rose

Winderen Dressur Underlag

Varenr. 2203793
DKK 699,00
DKK 559,20
Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

Dressur Underlag

Winderen Dressur sadelunderlag. Anatomiske uformt, således det passer til hesteryggens naturlige kurver. Det trykker dermed ikke på de følsomme områder på rygkammen og rygsøjlen.

Underlagets forreste kant er hævet, så der er mest muligt plads til den følsomme rygkam. Den konturerede bagside holder sadelunderlagets kant væk fra hestens rygsøjle og forhindrer, at den udsættes for tryk. Derudover bevirker sadelunderlagets passende stivhed, at underlaget kun glider minimalt under træningen.

Overflade materialet: Overfladematerialet er holdbart, åndbart og slidstærkt. Det er skridsikkert og fremstillet til at bevare sit pæne udseende i lang tid. Det er let at fjerne hestehår og støv. Forstærket med en fin kunstlæderkant.

Fyld: Underlagets fyld er filt. Hesten sveder mest under sadelklapperne, og derfor er fyldet i sadelunderlagt af blød naturfilt. Materialets glimrende svedabsorberende egenskaber sikrer fremragende isolering mellem sadel og hest.

Underside: Underlaget har en anatomisk overlinje og undersiden er af 100 % præget naturbomuld, der giver den bedste varmeregulering og bortledning af fugt.

Størrelser: Onesize - Dressur underlaget måler 65 cm. (længde) samt 54 cm. (højde front)

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom