✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
mh-satinunderlag-shine-on-dressur-midnight-blue-1mh-satinunderlag-shine-on-dressur-midnight-blue-udvalgmh-satinunderlag-shine-on-sadelformet-midnight-bluemh-satinunderlag-shine-on-bagsidemh-satinunderlag-shine-on-dressur-midnight-blue-med-grime

MH | Satinunderlag "Shine-On" | Midnight Blue | Dressur

Varenr. 2434868
DKK 629,00
Spørgsmål ?

Dressurunderlag - Midnight Blue

Elegant satin sadelunderlag "Shine-On" med 2-vejs antiskrid og quick dry funktion

Elegant og eksklusivt sadelunderlag i skinnende satin. Forsynet med et lettere density skumindlæg og silikone grip i sadellejet, for at sikre at sadlen ikke rutsjer på det glatte underlag.

Undersiden har et blødt, struktureret  og let antiskrid materiale, som sikrer sadelunderlagets placering og samtidg transporterer fugtigheden væk fra hesten, så den til enhver tid holdes tør. Et flot metallogo på siden samt tape i gun-metal silver langs kanten giver underlaget sin elegante fremtoning.

Gjordstropperne er lukbare med velcro, og giver en stor fleksibilitet og sadelunderlaget fikseres via korte stropper til D-ringene forrest på sadlen.

Fås i en skøn midnight blue, en blød forest green eller en flot petrol som dressur eller spring i 16" eller 17" og i sadelformet (Island)

Der findes en matchende satin grime i de samme farver med faux-fur i sort på næse-og nakkebånd og satinerede spænder samt en hut med ører i fleksibelt lycra.

Vaskes ved 30' og hænges op til tørre - brug ikke tørretumbler  

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt