✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
MmBrick Silverline | Dressur, HvidMmBrick Silverline | Dressur, Hvid

MH | MmBrick Silverline | Dressur, Hvid

Varenr. 99201-7
DKK 549,00
Spørgsmål ?

Dressur Underlag

Klassisk, elegant og højt funktionelt sadelunderlag med antiskrid, ventilation, quick-dry  og stødabsorbtion/trykfordeling.Det indbyggede memoryskum i sadellejet,sørger for konstant trykfordeling og stødabsorbtion. Undersiden er foret med en struktureret mikronet, som sørger for at underlaget bliver liggende samt fordeler og  transporterer fugtigheden væk fra hestens ryg, så denne til enhver tid holdes tør. I toppen af sadel-underlaget er indsat et fintmasket materiale, som sørger for ventilation og frisk luft ned under underlaget. Et elegant metallogo på siden samt kanten med lak og sølvtape giver underlaget sin elegante fremtoning.

Gjordstropperne er lukbare med velcro, og giver en stor fleksibilitet og sadelunderlaget fikseres via korte stropper til D-ringene forrest på sadlen.Fås i mørk navy og bordeaux med sort lak kant og i hvidt med sølv lak kant som dressur, spring eller sadelformet(Island) i 16" eller 17"

Vaskes ved 30' og hænges op til tørre - brug ikke tørretumbler

Findes også i en version uden memoryskum - MmBrick, classic - med de samme fine funktioner og optik.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt