✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Lemieux underlag springLemieux underlag spring lilla

LeMieux "Wisteria" Spring underlag

Varenr. 2734841
DKK 699,00
Spørgsmål ?

LeMieux Spring underlag

Et utrolig stilfuldt dressur underlag fra LeMieux i den smukke "Wisteria" farve.

Loire-kollektionen udstråler sofistikering og klasse på smukkeste vis. Vævet satinstof giver en smuk glans i dette underlag, mens de stadig nyder godt af det vidunderlige bløde og åndbare bambus foer. Det 100 % naturlige bambusmateriale styrer varme og sved og transporterer meget effektivt.
 

Hele underlaget nyder godt af en ny, grundigt undersøgt blød, friktionsfri ruskindsbinding, som er specielt fremstillet til at konturere kanterne glat. Denne nye teknik hjælper med at bevare det perfekte underlag.
 

Det teksturerede PU-læder-gjordbeskyttelsesområde komplimenteres af et præget logo og bærer den sædvanlige LeMieux-undergjordsstrop med dens indvendige låsestrop. Modstandsstykket på Loire Dressage Square er dets unikke metalmærke på et læderbeslag i det nederste bagerste hjørne

Mål: Full - Mål længde: Top ca. 53 cm/ midt 70 cm. og højde ca 57 cm.

Størrelse: Spring 17" 

 ✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt