✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
karlslund-d-sadlenkarlslund-d-sadlenkarlslund-d-sadlenkarlslund-d-sadlen

Karlslund D-sadel

Varenr. k117
DKK 16.500,00
Gratis fragt
Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

D- Sadel / udskiftelig kopfjern

En lækker dobbelt-lags sadel med udskifteligt kopfjern i en fleksibel kunststofbom, med enestående stødabsorption og vægtfordeling. Denne sadel fås både som denne med udskiftelig kopfjern, samt med "Superfit" som giver mulighed for at justere sadlen med en unbraconøgle.

En sadel med et blødt sæde, der har en medium dybde og bløde støttende mellemlange knæpuder. Sadlen giver hesten skulderfrihed for optimal tølt, og sikrer en god kontakt mellem hest og rytter.

Stopningen er med flere lag af latex, som tilpasser sig hestens form, der fungerer optimalt vægtfordelene. Det brede kammer sikrer, sammen med et særligt snit i forkanten af sadlen en god frihed til både hestens rygsøjle og skulderblad, hvilket fremmer rygsving og stor benaktion.

Den er med 2-lags sadelklapper og 2 lange gjordstropper med Y-system.

Lavet i top kvalitet europæisk læder. Sadelovertræk medfølger. Denne sadel kan specialbestilles med særlige knæpuder, farver mv. Kontakt os for nærmere information.

Blødt, komfortabelt og støttende sæde, Top læder kvalitet, Specielt til den islandske hest, Udskiftelige kopfjern, Højteknologisk og fleksibel sadelbom

Leveres i 2 størrelser: 16" (44 cm.) og 17" (46 cm.)

Bygget på A-bom.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom