✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
karlslund-c-sadlenkarlslund-c-sadlenkarlslund-c-sadlen

Karlslund C sadel

Varenr. k116w
DKK 17.000,00
Gratis fragt
Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

C Sadel på C-bom

Karlslund C sadle, er som navnet antyder bygget på en C-bom. En bom der er mere dressurpræget og med et lidt dybere sæde.

En sadel hvor ergonomi og komfort har haft en dominerende plads igennem hele designforløbet. Sadlen er bygget på en fleksibel kunststofbom, med enestående stødabsorption og vægtfordeling, samt udskifteligt kopfjern. Bommen har en særligt smal talje, som giver en god pasform og støtte til rytteren. Sædet har en meget komfortabel polstring og en god støtte til rytteren.

Knæpuderne er korte og ergonomiske for at give god støtte, men samtidigt frihed for underbenene, og dermed egner sadlen sig til alle benlængder. Disse hjælper, sammen med den særlige sædeudformning, rytteren til en optimal opstilling.

Sadlen er stoppet med uld, og kan dermed tilpasses af sadelmagere, og har derfor en god vægtfordeling. Det brede kammer sikrer, sammen med et særligt snit i forkanten af sadlen en god frihed til både hestens rygsøjle og skulderblad, hvilket fremmer rygsving og stor benaktion.

Fremstillet i top kvalitet europæisk læder. 2 lange gjordstropper med Y-system. Sadelovertræk medfølger. Denne sadel kan specialbestilles med særlige knæpuder, farver mv. Kontakt os for nærmere information.

Blødt, smalt og støttende sæde, Uldstopning, Højteknologisk og fleksibel sadelbom, Specielt til den islandske hest, Udskiftelige kopfjern

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom