✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

HKM

HKM Rideudstyr - Find vores udvalgte HKM produkter her på siden. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

HKM Rideudstyr

Et kendt - men stadig relativt nyt mærke, når det kommer til Danmark!

HKM er Tysk ejet og en familie virksomhed, der faktisk stammer helt tilbage til 60`erne. Den gang producerede de dog ikke rideudstyr, men bleer på egen systue. Men derudover ejede familien ligeledes en rideskole og på et tidspunkt fik de den ide, at prøve at sy deres egen dækner. Senere kon sadelunderlag også til og herefter gik det stærkt med at udvidde og producere egne produkter, først til eget forbrug og herefter til salg via postordre. 

I dag ejer fortsat rideskolen, som ledes af den ene af sønnerne, men derudover ejer de deres egen produktionssted i østen. Herfra produceres og distribueres der rideudstyr ud til det meste af verden. 

 

HKM - tør udfordre normerne!

HKM er kendetegnet ved at de på mange områder tør gøre tingene lidt "skævt" de udfordre lidt på farvekombinationer, tekstiler og tør producere udstyr som der ikke er det helt store publikum til. De er blandt andet super gode til ridetøj til børn, stærke farver og sjove kombinationer.

 

HKM rideudstyr til gode priser

HKM`s vission er at skabe rideudstyr til både hest & rytter i god kvalitet, men til overkommelige priser. Deres sortiment favner derfor bredt og der er noget for enhver pengepung. Fra tid til anden laver HKM kollektioner med forskellige topryttere, som dermed er i begrænse antal og hvor priserne oftest er lidt højere deres standart sortiment. 

Men som sagt, er der altid massevis af spændende produkter inden for alt hvad der høre sig til, til både hest og rytter. Og skulle du søge efter et specifikt HKM produkt eller mangle en størrelse, så kontakt os altid gerne, så kan vi som regel få den hjem ganske hurtigt. Vi får nemlig leverancer fra HKM 1-2 gange om ugen. 

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*** Vi flytter i nye lækre lokaler & den fysiske butik holder derfor lukket fra 12/5 - 19/5***

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt