Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Hesta Gallery

Stangbid til den Islandske hest

Hos Horsepartner elsker vi leverandører der er passioneret omkring den Islandske hest. Bag Hesta Gallery produkterne står Luther Gudmundsson, som er født og opvokset på Island, hvorfra hans passion for Islænderen stammer. Luther har mange års erfaring, både som rytter, underviser og ikke mindst med udvikling af udstyr til den Islandske hest. Luther står blandt andet bag de eneste godkendte Stangbid med mild tungefrihed, som du vil kunne finde i vores sortiment.

 

Historien om den Islandske stang

Igennem årtier har der været brugt stangbid på Island, for herigennem at opnå optimal kontakt og samarbejde med hesten. Igennem årene, har der været udviklet mange bid i alle tænkelige design og former - nogle mere hestevenlige end andre. I dag er der heldigvis kommet større fokus på bid og ikke mindst de skader de kan forvolde på vores heste. Der har igennem de seneste år, været foretaget mange undersøgelser af de forskellige bid typers indvirkning på hesten samt deres risiko for at danne skader i munden. Dette har medført at der i 2016 blev strammet gevaldigt op på reglerne, for så atter senere at blive sløjfet igen. Men fakta er, at vi som ryttere har det største ansvar, for langt de fleste bid er ikke "hårde" end den hånd der fører tøjlen. 

Hesta Gallery udviklede som de første et stang bid med tungefrihed som blev godkendt af FEIF, derfor vil du på disse bid kunne se et mærke hvor der står "Hestegallery 2017" som er garanti stemplet på at disse bid er godkendt af FEIF uanset om de (nye)regler ender med at blive godkendt alligevel eller ej.

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt