✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Finesse tøjler IslænderFinesse tøjler Islænder detalje

Finesse "Islænder" tøjler m. Stopper

Varenr. 2564930
DKK 1.020,00
Spørgsmål ?

Finesse Islænder tøjler m. cover

Tøjle fra Finesse uden spænde på midten. I den helt fantastiske bløde løder med cover over "stopperne". Med andre ord, bliver stopperne "afblødet" og har dermed ikke en hård kant.

Leveres i enten 260 cm. eller 280 cm. så den er perfekt til dig der søger en kvalitetstøjle, der giver dig mulighed for at hesten kan søge frem og ned, uden du skal læne dig frem for at have tøjlelængde nok.

Flot og elegant rundsyet tøjle fra Finesse Bridles. Tøjlen er i sort læder med stopper i den lækreste læderkvalitet - meget behagelig at holde på! 

Materiale: Læderet er indfarvet vegetabilsk, som gør læderet virkeligt blødt og lækkert i kvaliteten! 

Plejeanvisning: For optimal vedligeholdelse af din Finesse trense anbefales det at du med jævne mellemrum vedligeholder dit hovedtøj med læderpleje for at opretholde det smukke og bløde look. 

Størrelse: Leveres i 2 længder:

  1. Cop 260 cm.
  2. Full 280 cm.
✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*** KØB JULEGAVER ALLEREDE NU, vi bytter t.o.m 31/12 (HUSK SKRIV "JULEGAVE" I KOMMENTAREN)***

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt