✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180
prismatch
Sabina_stang_1Sabina_stang_2Sabina_stang_3

Fager SABINA Stangbid | U-delt | Titanium

Varenr. 1418826

5/5 stjerner ud af 2 kundeanmeldelser.

DKK 1.415,00
DKK 1.132,00
Spørgsmål ?

FAGER Islandsk Stang

Stangbid med korte stænger!

Fager har i samarbejde med den svenske Islænder rytter Sabina Swärd, udviklet en serie stangbid i Titanium helt specielt til den Islandske hest.

Ergonomisk og komfortabelt stangbid, der med sin lave vægt hjælper hesten til at blive lettere på tøjlen. En nytænkning af det traditionelle Islandske stangbid, som i den grad levere varen. Fagers SABINA stangbid har de korteste stænger på markedet.

Dette SABINA bid er med en lige stang, det er let buet for at give optimale komfort. Med den u-delte stang, får du optimal ro i munden på hesten. Bidet er fremragende valg til de ryttere der ønsker et bid, der giver et mere klart signal end på traditionelle delte bid.

Med et u-delt bid slækkes presset straks, når trækket slækkes.

De afrundede side-ringe er formet for at forhindre klemning og samtidig forbedre rytterne signaler. Kæden kan løsnes i begge sider.

Titanium er meget let og har en lavere termisk kapacitet, hvilket sikrer bedre komfort til hesten, især i koldt vejr. Den lavere vægt hjælper hesten med at fokusere på signaler fra rytteren, i stedet for på selve biddet.

 

Fordele ved Titanium:

  • Antibakterielt og biokompatibelt materiale.
  • Overlegen styrke og ekstremt let i munden. 
  • Øger spyt, varm ved berøring og øger accept. 
  • Ikke-toksisk og hypoallergen. 
  • Lav vedligeholdelse, nem at rengøre.

 

Herunder kan du læse mere om Sabina Swärds tanker omkring udviklingen af biddet:

"Jeg ledte efter en konkurrence for mig og mine elever, der giver en præcis forbindelse til hesten. Bidden skal være blød i munden og behagelig at håndtere. Jeg plejede at ride konkurrer med et lille Pelham bid, men mange af mine elever pegede på, at dobbeltbøjlerne kan være komplicerede at ride med. Sammen med Fager kunne vi udvikle et bid med rigtig korte stænger, der samtidig kunne bruges med kun 1 tøjle. Biddet er i titanium, som hestene i den grad er glade for. Titanium er så let at det samtidig forhindrer hesten i at blive tunge i hånden".

 

Se eventuelt:

Fagerbid guide

Titanium

Kundeanmeldelser

Pernille V,19-05-2020

"Har aldrig før oplevet så stor en effekt af et bid - Min hest går helt fantastisk med det - er meget begejstret så stor anbefaling herfra"

Lone P,12-04-2020

"Jeg har stadig ikke modtaget varen
"

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*** KØB JULEGAVER ALLEREDE NU, vi bytter t.o.m 31/12 (HUSK SKRIV "JULEGAVE" I KOMMENTAREN)***

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt