✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
Sabina_2delt_1Sabina_2delt_2Sabina_2delt_3

Fager SABINA 2 delt | Islandsk Titanium stangbid

Varenr. 1416943

5/5 stjerner ud af 4 kundeanmeldelser.

DKK 1.415,00
Spørgsmål ?

FAGER Islandsk bid

2 delt Stangbid med korte stænger!

Fager har i samarbejde med den svenske Islænder rytter Sabina Swärd, udviklet et stangbid i Titanium helt specielt til den Islandske hest.

Ergonomisk og komfortabelt stangbid, der med sin lave vægt hjælper hesten til at blive lettere på tøjlen. En nytænkning af det traditionelle Islandske stangbid, som i den grad levere varen. Fagers SABINA stangbid har de korteste stænger på markedet.

Formen på ​​mundstykket kombineret med dens vandrette position eliminerer nøddeknækker effekten, hvilket reducerer risikoen for ganetryk.

De afrundede side-ringe er formet for således det forhindre klemning og samtidig forbedre rytterne signaler. Kæden kan løsnes i begge sider.

Titanium er meget let og har en lavere termisk kapacitet, hvilket sikrer bedre komfort til hesten, især i koldt vejr. Den lavere vægt hjælper hesten med at fokusere på signaler fra rytteren, i stedet for på selve biddet.

Fremragende til ryttere, der ønsker et bid, der giver et mere klart signal end en snaffle, men samtidig ikke ønsker vægten af et traditionelt stangbid med lange stænger.

 

Fordele ved Titanium:

  • Antibakterielt og biokompatibelt materiale.
  • Overlegen styrke og ekstremt let i munden. 
  • Øger spyt, varm ved berøring og øger accept. 
  • Ikke-toksisk og hypoallergen. 
  • Lav vedligeholdelse, nem at rengøre.

 

Fager bid Guide

 

Herunder kan du læse mere om Sabina Swärds tanker omkring udviklingen af biddet:

"Jeg ledte efter et konkurrence bid til mig og mine elever, der ville give en korrekt forbindelse til hesten. Bidet skullevære blødt i munden og let at håndtere. Jeg plejede at ride konkurrer med et lille Pelham bid, men mange af mine elever pegede på, at dobbeltbøjlerne kunne være kompliceret at ride med.

Sammen med Fager kunne vi udvikle et bid med rigtig korte stænger, der samtidig kunne bruges med kun 1 tøjle. Bidet er i titanium, som hestene i den grad er glade for. Titanium er så let at det samtidig forhindrer hesten i at blive tunge i hånden".

 

*Da vi ikke lagerfører alle størrelser Fager bid, kan der forekomme 5 - 7 dages levering!

 

Titanium

Kundeanmeldelser

Lisbeth J,22-09-2022
Lisbeth J,22-09-2022

"Super godt let bid, som min hest kan lide. Han er meget fremadgående over middel i terræn, så der bruger vi det altid 😊
Vil sige det ligger tæt på pelham biddet men man slipper for at bruge 2 tøjler på Fager biddet.
Jeg kan også rigtigt godt lide det ikke har lange stænger, og alligevel fungerer det hver gang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Helle B,14-06-2020

"Bidet er prøvet lidt , men jeg er meget positiv"

Lise-Lotte M,15-07-2019

"Jeg har en islænder som af og til opbygger meget stor spænding, når han rides alene. Han kan være meget svær at få til at slappe af, men det sker betydelig lettere, med dette bid.
Det har helt klart gjort en forskel. Jeg bruger det ikke hver dag, men kun når det er nødvendigt."

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt