✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
catago hybrid underlag modelcatago hybrid underlag

CATAGO Hybrid Træningsunderlag

Varenr. 2735007
DKK 999,00
Gratis fragt
Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

CATAGO Hybrid Træningsunderlag


Dette underlag er den "perfekte træningsmakker" til dig der søger et træningsredskab til at styrke hestens ryg-og mavemuskler, øge dens smidighed, og øger evne til bæring, og kan hjælpe til ligestilling af bagbenene. Catago træningsunderlaget opfordrer hesten til at træde bedre ind under sig og aktiverer musklerne både i sadellejet, på krydset, maven og hele bagpartiet. 

Underlagets inderside er i funktionelt Hybrid stof med avanceret Graphene print. Graphene er et krystalmateriale af carbon i atomtynde lag, der har en nærmest ubegrænset evne til at lede varme, hvilket betyder at hestens kropsvarme fordeles jævnt over hele stoffets overflade, så overophedning eller kolde områder undgås. Eventuel overskydende varme ledes effektivt væk fra hesten af det åndbare stof, ligesom netmaterialet ved rygsøjlen sikrer ekstra ventilation.

Anvendelse:

  • Longering - Træningsunderlaget kan bruges under longering med en longegjord
  • Ridning - Placeres under sadlen som et "normalt" underlag.

Stroppernes indspænding afgør træningsintensiteten - Det anbefales at du starter med en løs indspænding og øge i takt med at hestens muskulatur styrkes og hesten dermed bliver klar til øget intensitet. 

 

Vaskeanvisning: Maskinvaskes ved max 30 grader.

Størrelser: 17"

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom