✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
Catago fir-tec træningsunderlag med stropper. Styrker over og underlinje, samt bagpart på hestenCatago fir-tec træningsunderlag med stropper. Styrker over og underlinje, samt bagpart på hesten- nærbilledeCatago fir-tec træningsunderlag med stropper. Styrker over og underlinje, samt bagpart på hesten-plain

CATAGO FIR-TEC Træningsunderlag

Varenr. 2359270
DKK 899,00
Gratis fragt
Fragt kun 39 DKK
Gratis fragt ved køb over 599 DKK
Hurtig Levering pa 1-3 dage
Kundeservice på 52 23 15 63
Spørgsmål ?

CATAGO FIR-TECH HEALING TRÆNINGSUNDERLAG


Dette underlag er den "perfekte træningsmakker" til dig der søger et træningsredskab til at styrke hestens ryg-og mavemuskler, øge dens smidighed, og øger evne til bæring, og kan hjælpe til ligestilling af bagbenene. Catago træningsunderlaget opfordrer hesten til at træde bedre ind under sig og aktiverer musklerne både i sadellejet, på krydset, maven og hele bagpartiet. 

Catago FIR-Tech Healing træningsunderlag er et underlag med de kendte Fir-tec med keramisk ler der sætter gang i blodgennemstrømningen og hjælper til at løsne spændte muskler. Underlaget er dernæst monteret med to stropper, til placering hhv. under bugen og om bagparten. 

Anvendelse:

  • Longering - Træningsunderlaget kan bruges under longering med en longegjord
  • Ridning - Placeres under sadlen som et "normalt" underlag.

Stroppernes indspænding afgør træningsintensiteten - Det anbefales at du starter med en løs indspænding og øge i takt med at hestens muskulatur styrkes og hesten dermed bliver klar til øget intensitet. 

 

Vaskeanvisning: Maskinvaskes ved max 30 grader uden at mindske FIR-Tech virkningen. Det anbefales at vende vrangen på underlaget og benytte vaskepose for at beskytte spænder og maskine under vask.

 

Størrelser: 16" & 17"

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom