✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Profilrytter Pernille Mølgaard Nielsen

Udgivet 16-03-2021

Billede rytter Pernille Mølgaard Nielsen

Jeg hedder Pernille Mølgaard Nielsen og arbejder med islandske heste, hvilket jeg har gjort de sidste 9 år, både på Island og i Danmark. Til dagligt underviser jeg en masse skønne ryttere og heste, og inden længe starter jeg også egen træningsstald op, forhåbentligt i Nordjylland.

Jeg er yderst passioneret i alle facetter af arbejdet med den islandske hest, om det er tilridningen af de helt unge, den videre uddannelse af rideheste, den målrettede træningen frem mod stævner eller undervisningen af andre islandsheste entusiaster. 


Jeg er, når tiderne tillader det, en aktiv stævnerytter og har blandt andet repræsenteret det danske landshold ved flere Nordiske Mesterskaber.

Rytter i pas

I mit daglige arbejde med hestene, er deres velbefinde og sikkerhed i højsæde, hvilket gør kvalitetsudstyr helt essentielt. Hos Horsepartner finder jeg altid det jeg mangler og nogle gange lidt til;) Jeg har aldrig oplevet mindre end en fremragende service, hvorfor det også er en stor ære at være blevet en del af teamet hos Horsepartner.

Undervisning af rytter

Kurven er tom