✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Acavallo Pad

Bredt udvalg af forskellige Acavallo pad. I vores sortiment har vi lagt vægt på at have en udsøgt udvalg af Acavallo pads i forskellige materialer, så som gel, memory form, lam mm. 

Acavallo Gel Pad

I mange år har Acavallo stort set udelukkende været kendt for deres gel pads. Men de seneste år, har Acavallo i den grad videreudviklet på deres klassiske pads. I dag fås denne klassiker i mange forskellige varianter, både i ren gel, men også hvor gel er kombineret med både memory form, fleece eller/og med lam. 

Den klassiske gelpad fås både som neutral samt med enten front- eller bagløft.

 

Acavallo Memory Pad

Acavallo pads med momory form, er i den grad blevet populær - både blandt Islænder ryttere såvel som blandt storheste ryttere. Disse Pads leveres i et hav af varianter, men fælles for dem, er at de er "pads formet" og indeholder Acavallos specieludviklede memory form. 

Hvilken Memory form pads man skal vælge til sin hest, afhænger et langt stykke hen ad vejen om personlige preferencer. Om man kan lide modellen med lammeskin langs kanten, som yder ekstra beskyttelse på mankekammen eller om man vælger en "neutral" pads - altså en uden eks. lamme kant. Dernæst har Acavallo designet en pads med gel på oversiden, som dermed ud over at yde optimal trykfordeling, også giver ekstra stødabsorbering. 

 

Er du i tvivl om hvilken Acavallo Pads der vil være det bedste valg for dig, så kontakt os gerne på 71967180 eller via vores chat her på siden.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom