✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
prismatch
acavallo honey underlags pad

Acavallo Honeycomb Spine free pad

Varenr. 2552952
DKK 995,00
Spørgsmål ?

Memory form Pad m. stødabsorbering & lam

Acavallo Spine Free pad med "Honeycomb" er et højteknologisk materiale med en særlig struktur, som garanterer et åndbart pad med god ventilation, luftgennemstrømning og reguleret luftfordeling, det er strækbart og trykabsorberende med fremragende egenskaber.

Denne pad er designet til at sikre maksimale fordele for rytteren og hesten. Pasformen er ergonomiske og giver hesten større frihed og hjælper med at forhindre problemer med det følsomme rygsøjleområde. Fordeler vægten jævnt, hvilket forbedrer hestens og rytterens komfort på samme tid. 

Memory foam-foret styrker stødabsorberingen, en afbalanceret vægtfordeling og eliminerer gnidninger og friktioner, der perfekt tilpasser sig hestens krop. Vask tør – Må ikke tørretumbles. Lavet i Italien

Størrelse: Onesize  (passer ca. 16,5" - 17,5")

Vaskeanvisning: Håndvask ved 30 grader 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt